Alla inlägg den 23 februari 2015

Av ha bo - 23 februari 2015 23:01

jepp, älsklingen <3 & jag har haft en störtmysig dag idag! älskar verkligen sånna dagar då vi inte har nått förbokat, utan bara kommer på för stunden vad vi vill göra och så gör vi det typ <3

vi tog oss in till stan å kollade lite i affärer. precis som jag skrev innan idag så behövde ju älsklingen <3 en ny plånbok och ett par nya byxor vilket han hittade oxå. jag behövde nya skor/kängor som jag oxå hittade. ett par skor å ett par kängor till en billig penning!

sen så tog vi oss till en lunchrestaurang å käkade lite mat. jag valde pasta carbonara medan älsklingen <3 valde hamburgetallrik med klyftpotatis. till detta drack vi cocacola, mums vad gott det var och vad mätt jag blev! :)))

sen efter det så tog vi oss till maxi för att handla lite kvällsfikamat, älsklingen <3 betalade detta oxå. det blev lite frallor och gooo pålägg å grönsaker. frukten vatt kvar från imoorse! :)

när vi kom hem sen så behövde jag ta en dusch å gå på toaletten för jag fick ju min mens igår å har blödit så mycket idag. var på toaletten när vi käkade å bytte binda å tampong, men det var igenomblött igen på två timmar ;(((

skönt var det att få komma hem å bajsa här hemma innan duschen, kan inte bajsa på en offentlig toalett på stan. har jättesvårt för det iallafall, även om det kan funka. mamma <3 är istortsätt likadan å mormor oxå.

så var jätteskönt att bli bajsnödig på vägen hemifrån maxi o veta att toaletten väntade på mig här hemma. och även duschen förstås!


nähäpp, nu ska jag lägga mig i bingen tillsammans med älsklingen <3 han ligger redan å väntar på mig!



/puss & godnatt<3<3<3

Av ha bo - 23 februari 2015 11:37

jepp, eftersom inte det finns några som vill lägga kommentarer i min blogg...så "börjar jag om från noll" och kommer nog ta bort ALLA tidigare inläggen.

och då börja om från NOLL och skriva lite mer angelägna inlägg som får er att kanske kommentera!

min älskling <3 är forfarande här å vi har ätit en gooo frukost tillsammans framför TV:n och sett slutet av Nyhetsmorgon och en hel del av Efter tio med Malou!

Vi bakade kalljästa bullar tidigt imorse och medan jag var i köket å bakade så tog sig älskligen <3 till ICA och handlade juice & pålägg & massa goa frukter som vi skivad upp och la på ett finfat!

sen tände vi några ljus på soffbordet och efter det så blev det bara mys. jag drack té medan älsklingen <3 drack kaffe.

jag är ingen kaffefantast så dricker alltid té som är sååå gott hela tiden!

sen så drack vi BRAVO-juice oxå som blev TROPISK JUICE som älsklingen <3 köpte hem, mummma vad goood den är!<3


vi satt i soffan i pyjamas & morronrockar på oss. älsklingen <3 fick låna pappas morronrock å jag tog ju min egna då!


snart ska vi in till stan och få en mysig stund tillsamans, jag måste ha ett par skor/kängor & älsklingen behöver nog ha ett par byxor & en ny plånbok.


lär nog ta oss in på ett fik oxå för att fika lite eller äta en liten lunch!


/puzzpuzz på er alla älskade läsare!<3<3<3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<<
Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards